Tampereen paikallinen siivousliike

Lähellä sinua niin sijainniltaan kuin palveluiltaan

Vuonna 2010 perustettu siivousliikkeemme Tampereen Siivous koostuu koulutetuista, ahkeraotteisista siivoojista, jotka ovat erikoistuneet yrityssiivouksiin. Tiimimme siivoaa niin rakennustyömailla kuin toimistoissa, edelleen myös kodeissa, joiden siivouksista toimintamme alunperin alkoikin. 

Työmme keskiössä on ammattimaisen toteutuksen lisäksi ihmisläheinen palvelu: otamme huomioon asiakkaamme aina ystävällisin ja ymmärtäväisin kohtaamisin, siivoamme sitten heidän kodeissaan tai työpaikoillaan. Katso sivuiltamme tarkemmin palveluistamme tai ota vaikka heti yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi ja siivouksen tarpeestasi. 

Kun tilaat meiltä siivouksen, saat

  • Tampereen paikallisen, tutun yrittäjän palvelut
  • laadukkaan jäljen, jossa paikat on siistitty ja tilat ovat siinä järjestyksessä, missä niiden kuuluukin olla
  • säännöllisesti palvelevan kumppanin
  • luotettavan kumppanin – se mitä sovitaan, siitä pidetään kiinni
  • joustavan ja sopeutuvan ammattilaisen
  • eteenpäin katsovan, toimintaansa kehittävän firman, joka ideoi ja laatii uusia toimintatapoja paitsi omaa tehokkuuttaan myös asiakkaan etua ajatellen.

Yrityksemme toimii myös aidosta ilosta sekä innosta siivousalaan ja yrittäjyyteen. Konkreettinen tekeminen, viihtyisät asumis- ja työskentelyolot sekä jälki, joka näkyy saman tien työskentelyn myötä ovat asioita, jotka motivoivat meitä päivittäin. 

Jos siivousliike on vielä valitsematta yrityksesi tai kotisi sopimus- tai kertasiivoukseen, käänny toki puoleemme. 

Katso yhteystietomme »