Ikkunanpesu Tampereelta koko Pirkanmaalle

Pesemme ikkunat ja parvekelasit kirkkaiksi korkeissakin kohteissa

Ikkunoiden pesu voi hoitua itseltäkin, mutta projekti tyssää usein siihen, kun aika ja välineet eivät tahdo riittää tehokkaaseen, puhtaan lopputuloksen työhön. Jätä omakotitalosi, rivi- tai kerrostaloasuntosi ikkunoiden ja parvekelasien pesu Tampereen paikalliselle yritykselle.  

Siivousalan ammattilainen tietää, miten pesu hoituu nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaisella on myös aikaa ja energiaa, toisin kuin usein asukkaalla. Pystymme toteuttamaan ikkunanpesut korkeissakin kohteissa. Pyydä tarjous tai kysy ensin lisää, palvelemme Pirkanmaalla. Kurkkaa myös kotisiivoukseen, jos haluaisit hyödyntää säännöllisen kotisi siivouspalvelun!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun tilaat meiltä siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen -40 % työn hinnasta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Ikkunoiden pesulla viihtyisämpää asumista

Tilaa ikkunanpesu keväällä tai syksyllä, miksei talvellakin. Siitepöly, liikenteen päästöt, katupöly ja muut ulkoiset tekijät keräävät helposti ikkunoihin ja parvekelaseihin likakerroksen, ja kotisi sijainnista riippuen lasit voivat vähän väliä näyttää likaisilta.

Kysy kertaluonteista tai säännöllisempää ikkunanpesua. Kirkkaiden lasien takaa aurinkokin paistaa ihanammin, ja näkymät ulos eivät ole sumeita. 

Ota yhteyttä »