Kotisiivous Tampereella tai muualla Pirkanmaalla

Helpompaa arjen juoksua siistissä, säännöllisesti siivotussa kodissasi

Tampereen Siivous tekee puolestasi sen, mikä monelle ei maistu ajasta tai halusta, elämäntilanteesta tai omasta kunnosta riippuen – hoitaa siis kotisi siivouksen ahkerin ottein niin usein kuin tarve on! Kotisiivous on säännöllinen palvelu, joka sisältää monia tehtäviä kotisi siisteyden ja puhtauden eteen.

Katso ohesta, mitä kotisiivoukseen kuuluu ja ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. Siivoamme taloja ja huoneistoja Tampereen sekä koko Pirkanmaan alueella. Myös ikkunanpesut onnistuvat tarvittaessa sekä laajemmat perussiivoukset. Tutustu myös näihin!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun tilaat meiltä siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen -40 % työn hinnasta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Ammattilaisen välineet tepsivät tehokkaasti

Käytämme siivouksessa Vileda-siivousjärjestelmää, ja tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet ja -aineet mukanamme. Työtämme helpottaa, jos lasten lelut on kerätty etukäteen lattialta pois ja tavarat on järjestelty.

Jos kotisiivous kiinnostaa sinua, kysy ihmeessä lisää tai pyydä saman tien tarjous kotisi siivouksesta! Voit ottaa yhteyttä saman tien oheisella lomakkeella tai yhteystietosivun kautta. 

Kotisiivoukseen kuuluu

Pölyjen pyyhintä

Verhotangon päälliset, ikkunan alakarmi, ikkunalauta, pöydät, piirongin päälliset, avohyllyt, peilit, väliovien lasit, vitriinien lasipinnat ulkopuolelta, lamput (ei kattokruunut), koriste-esineet, katkaisijat, sähköpistokkeet ja televisio.

Keittiön siivous

Tiskikoneen täyttö, pöytien, taustalaattojen, liesituulettimen päällisen (ei sisältä), hellan ja säätönuppien (ei hellaa sisältä eikä sitä vedetä pois paikaltaan) sekä kaapinovien kahvojen ympärysten pyyhintä, näkyvien läikkien puhdistus jääkaapista ja tiskikoneen ovesta sekä tiskialtaan teräspinnan hoito kivipesuaineella.

Imurointi

Kaikkien tilojen imurointi.

Lattioiden moppaus

Keittiön ja ruokailutilan lattian moppaus sekä vessan ja suihkutilan lattian moppaus.

WC:n ja kylpyhuoneen siivous

Peilit + lasipinnat, lavuaari, lavuaarin yläpuoliset laatat, pöytäpinnat, avohyllyt ja WC-pönttö puhdistetaan.

Ota yhteyttä >>

Siivouspalvelut yksityisille alkaen 42€/h.

Hinta sisältää arvolisäveron.