Rakennuksen loppusiivous Tampereelta koko Pirkanmaalle

Me tunnemme ja taidamme asianmukaiset työvaiheet, joilla tilat saadaan käyttökuntoon. Meillä on erityisen vahva kokemus P1-siivouksista!

Rakennuksen loppusiivous valmistaa rakennetut tilat käyttöönottokuntoon. Loppusiivous on erittäin tärkeää suunnitella huolellisesti, jotta siivouksen eri vaiheet voidaan tehdä oikea-aikaisesti rakentamisen edetessä. Näin varmistetaan pölynhallinta ja toimintakokeiden onnistuminen.

Me Tampereen Siivouksessa olemme rakennussiivousten erikoisosaajia, mikä merkitsee ammattimaista, luotettavaa kumppanuutta kanssamme. Työskentelemme rakennuksilla loppusiivousten ohella myös työmaakoppisiivouksissa ja rakentamisen aikaisissa siivouksissa.

Pyydä tarjous, jos työmaaltasi puuttuu vielä siivouksista vastaava taho. Palvelemme kautta Pirkanmaan.

Loppusiivous vaiheittain 

  1. Suojausten purku, rakennusjätteiden poisto ja irtolian pyyhkiminen pinnoilta.
  2. Tilat siivotaan vaatimustason mukaisiksi, lattiapinnoille tehdään käyttöönottopuhdistus ja suojaus, ikkunat pestään.
  3. Hieno rakennuspöly poistetaan tasopinnoilta ja siivotut tilat suljetaan liikenteeltä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mikä pätee erityisen hyvin loppusiivoukseen. Työsuunnittelu ja aikataulutus yhdessä ammattitaitoisten siivoojiemme kanssa takaa onnistuneen, kustannustehokkaan lopputuloksen.

Loppusiivousten luokat ja työvaiheet

Loppusiivoukset jaetaan puhtausluokkiin P1 ja P2. Kun rakennuttaja tai tilaaja pyrkii S1- tai S2-luokkaan, hanke on toteuttava P1-puhtausluokan vaatimuksia noudattaen.

P1-puhtausluokan siivous

P1-puhtausluokan kohteessa poistetaan ennen toimintakoetta rikkoutuneet lattiasuojat ja korvataan ne uusilla. Kaikki rakennusaikainen jäte poistetaan ja irtolika imuroidaan. Suojausten poisto suositellaan tehtävän kaksi päivää ennen siivouksen aloittamista, jotta pöly ehtii laskeutua. Pölynhallinta on kaiken A ja O, joka varmistetaan riittävän usein suoritettavalla ylläpitosiivouksella. P1-puhtausluokassa pölykertymät mitataan toimintakoe- ja luovutusvaiheessa, ja niille on määritelty sallitut maksimiarvot.

Myös ikkunat pestään, ja alakaton yläpuolisten rakenteiden pinnoilta poistetaan pöly. Irtolika poistetaan taso- ja pystypinnoilta sekä kalusteiden ulko- ja sisäpinnoilta. IV-konehuoneen ja IV-laitteiden ulkopinnat puhdistetaan. Ennen toimintakoetta suoritetaan pölykertymien mittaukset.

Toimintakokeiden jälkeen tilat siivotaan urakka-asiakirjoissa määritetyn vaatimustason mukaisiksi sekä suoritetaan lattiamateriaalien käyttöönottopesu ja -suojaus valmistajan ohjeiden mukaan. Viimeinen vaihe aloitetaan, kun viimeiset rakennustyöt on saatu valmiiksi ja hieno rakennuspöly on ehtinyt laskeutua tasopinnoille. Kulku likaisen ja puhtaan alueen välillä minimoidaan pölyn leviämisen välttämiseksi.

P2-puhtausluokan siivous

P2-siivouksessa ei rakennustöillä ole erityisiä puhtausvaatimuksia eikä raja-arvoja pölykertymille. P2-siivous vastaa normaalia hyvän rakentamistavan mukaista käytäntöä, mutta ei ole vaatimuksiltaan yhtä tiukka.

Olipa rakennuksesi P1- tai P2-puhtausluokan kohde, suoritamme loppusiivouksen aina aikataulussa, ammattitaitoisesti ja työturvallisesti. Ota yhteyttä, jutellaan kohteestasi ja suunnitellaan sopiva siivouspalvelu juuri sinun työmaasi tarpeisiin!

Rakennussiivousten hinnat alkaen 26 € / tunti (ALV 0 %).

 Ota yhteyttä >>