Siistejä koteja ja konttoreita

Toimitilasiivous siistii tehokkaasti työympäristöt.

Teemme esim. P1-siivoukset vahvalla kokemuksella!

Kotisiivouspalvelu säästää omaa aikaasi ja vaivaasi.

Meiltä mm. desinfioinnit ja lattioiden hoitokäsittelyt.

Tampereen Siivous

Yritys-, rakennus- ja kotisiivoukset Pirkanmaan paikalliselta ammattilaiselta

Tehokas ja tunnollinen siivooja on arvokas kumppani arkeen ja työhön! Tällaisia siivoojia löytyy meiltä Tampereen Siivouksen tiimistä. Palvelemme Pirkanmaan alueella monipuolisesti erilaisissa:

Yrityssiivouksissa: toimitilasiivous, erikoissiivous, rakennussiivous, työmaakoppisiivous ja loppusiivous.
Kotisiivouksissa: kotisiivous, perussiivous, muuttosiivous ja ikkunanpesu, joissa voit kaikissa hyödyntää kotitalousvähennyksen (lisätietoa Verohallinnon sivuilla).

Tilanteita ja tarpeita on monia, joissa siivoojamme voivat helpottaa arjen juoksua sekä työn kulkua. Ota yhteyttä, laaditaan sopiva palvelu juuri sinun tarpeiisisi! 

Siivousta siten kuin pitää

Erittäin ammattimaisesti, eikä yhtään vähemmän. Olemme paitsi Tampereen paikallinen, tunnollisena tunnettu toimija myös yritys, jolla on kyky hoitaa kohteet ripeästi. Kohtaamme asiakkaamme ystävällisin, ihmisläheisin tavoin, ja kunnioitamme jokaista työmaata sekä kotia, jonka siivous meille luotetaan. 

Pyydä tarjous tai kysy ensin lisää palveluistamme.

 

 

Asiakkaamme kertovat

”Olemme tyytyväisiä toimijan joustavuuteen, nopeuteen ja tehokkuuteen”
– Asuva Oy / X-group Oy

"Olemme olleet tyytyväisiä toimintaanne; olette toimineet erittäin joustavasti ja asiakkaan etu edellä. Kiitos toimivasta yhteistyöstä."
– Tampereen Raitiotie Oy

”Yhteistyömme Tampereen siivouksen kanssa on ollut joustavaa ja luotettavaa. Asiakkaan tarpeet huomioidaan lyhyelläkin varotusajalla erinomaisesti. Kiitos yhteystyöstä!”
– Käsityökoulu Näpsä