Kodin perussiivous Tampereelta koko Pirkanmaalle

Siisteyttä lattiasta karmeihin, kylpyhuoneeseen ja muihin tiloihin – tervetuloa raikkaaseen kotiin!

Meiltä saat tehokkaan siivoojan suorittamaan kotisi perussiivouksen Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella. Perussiivoukseen kuuluu kotisiivous sekä seuraavat tehtävät: 

  • pölyjen pyyhintä viikkosiivouksen tapaan + vaatekaappien, väliovien ja karmien puhdistus tahroista
  • keittiön työtasoilla olevien pienlaitteiden ulkopuolinen puhdistus (kahvinkeitin, leivinpaahdin) + keittiön kaapinovien pyyhintä
  • sohvan ja nojatuolin imurointi
  • kaikkien lattioiden pesu, lattialistojen pyyhintä pölyhuiskalla ja mattojen tuuletus
  • kylpyhuoneen pesutilan seinien ja lattioiden pesu harjalla (kaikkien lattia- tai seinälaattojen peseminen tilataan erikseen).

Voimme laatia siivouksen juuri sillä kokonaisuudella kuin haluat, mille siivoustyölle luonasi milloinkin onkaan sitten tarvetta. Otathan yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun tilaat meiltä siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen -60 % työn hinnasta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta

Sinua ja kotiasi kunnioittaen

Teemme työtämme aina sinun toiveitasi, kotiasi ja elämäntilannettasi kunnioittaen, täydellä luottamuksella. Tarkoituksemme on, että arkesi ja elämäsi helpottuvat, kun siivoustyö jää ammattilaisen käsiin. 

Perussiivoustyön lisäksi olemme apunasi esimerkiksi ikkunanpesuissa ja muuttosiivoustöissä silloin, kun koti vaihtuu uuteen. Tutustu sivuillamme tarkemmin!

Ota yhteyttä  »