Viikkosiivous

Käytössämme on Vileda-siivousjärjestelmä ja käytämme ainoastaan Viledan mikrokuituliinoja.Tiesitkö, että mikrokuituliinat on tarpeen pestä jokaisen käyttökerran jälkeen vähintään 60 celsius-asteessa. Ennen siivousta on hyvä kerätä lasten lelut ja järjestellä tavarat. Siivousvälineet ja -aineet tuomme mukanamme.

Pölyjen pyyhintä

Verhotangon päälliset, ikkunan alakarmi, ikkunalauta, pöydät, piirongin päälliset, avohyllyt, peilit, väliovien lasit, vitriinien lasipinnat ulkopuolelta, lamput (ei kattokruunut), koriste-esineet, katkaisijat, sähköpistokkeet ja televisio.

Keittiön siivous

Tiskikoneen täyttö, pöytien pyyhkiminen, taustalaattojen pyyhkiminen, liesituulettimen päällinen (ei sisältä), hella ja säätönupit (ei hellaa sisältä eikä sitä vedetä pois paikaltaan), pyyhitään kaapin ovien kahvan ympärystät sekä näkyvät läikät jääkaapista ja tiskikoneen ovesta läikät pois sekä tiskialtaan teräspinnan hoito kivipesuaineella.

Imurointi

Kaikkien tilojen imurointi.

Lattiat

Keittiön ja ruokailutilan lattian moppaus ja vessan ja suihkutilan lattian moppaus.

Vessa ja kylpyhuone

Peilit + lasipinnat, lavuaari, lavuaarin yläpuoliset laatat, pöytäpinnat, avohyllyt ja WC-pönttö.

Perussiivous sisältää viikkosiivouksen sekä lisäksi:

  • Pölyjen pyyhintä samoin kuin normaalisiivouksessa ja lisäksi ovista sekä karmeista läikkien poistot vaatekaapit, väliovet. 
  • Keittiössä pöydällä olevien pienlaitteiden pyyhinnän ulkopuolelta: kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä kaapin ovien pyyhkiminen.
  • Imurointi sohvasta sekä nojatuoleista.
  • Lattiat: kaikkien lattioiden pesu, lattialistat pölyhuiskalla sekä mattojen tuuletus.
  • Kylpyhuoneessa pesutilan seinien ja lattian pesu harjalla (kaikkien lattia- tai seinälaattojen peseminen tilataan erikseen).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva siivous